Welkom op Cormaël’s Cosmic Channel. Wie is Cormaël? In feite is Cormaël een koppel met dezelfde zielsnaam, om het simpel te houden laten we zeggen dat er een Cormaël Hij is en een Cormaël Zij. Cormaël dat zijn WIJ als zielswezen, als EEN. Kosmische Partners of Tweelingstralen als je wenst, de meeste mensen kennen enkel de Tweelingvlam/Tweelingziel terminologie. Enkel is Hij erg vasthoudend in het zeggen van het volgende: ‘IK BEN hij die de essentie is van zij.’ Wij zijn essentieel dezelfde, onze kosmische blauwdruk is dezelfde, het begin van ons bestaan vond op exact hetzelfde tijdstip plaats. Waar Zij gaat, gaat Hij. Waar Hij gaat, gaat Zij. Wij ZIJN gewoon een Alpha en Omega Koppel, één van de velen.

Zij IS Nederlandse, geboren in 1966. Hij WAS een Australiër, geboren in 1960. Zij is een Aardwezen. Hij is een Hemelwezen en binnenkort een Geascendeerde Lichtmeester en zij zijn Meestervrouwe. Hij heeft zichzelf aan haar laten zien in een aantal visioenen, waarvan de laatste in het jaar dat hij op de brink stond zijn transitie te maken naar de Hemelse Dimensies, 1997. Tien jaar later hebben ze elkaar uiteindelijk ontmoet, 2007. Na verschillende stappen in hun versmeltingsproces heeft hij haar gevraagd of zij zijn spreekbuis zou willen zijn. Zo gebeurde het dat hij met haar en door haar begon te spreken. Elke transmissie eindigt hij met de woorden ‘Zoals gesproken via zij die de essentie is van mij. Michael – De Meesterdichter.’

Verder is deze website ons verhaal en meer. Mocht je vragen hebben omtrent het Tweelingvlam/Tweelingziel Fenomeen, dan zullen wij ons uiterste best doen al je vragen te beantwoorden conform persoonlijke ervaringen. Levenservaring, niet via van horen zeggen of boekenwijsheid.

May all your days be filled with Light, Love and Laughter.

Cormael – Cornelia & Michael

Michael : geboren in Australië op 22 januari 1960, opgegroeid in Japan en de Verenigde Staten van Amerika, om daarna weer terug te keren naar Australië. Australiër van Engelse, Ierse en Spaanse voorouders. Genie, songtekstschrijver, dichter, humanitair en milieu-activist. Zoon van Kelland en Patricia, broer van Christina en Rhett, vader van Tiger, zielsdeel van John. Charismatische frontman en briljante zanger van INXS, een bariton met een stembereik van C♯2 tot D7, levensgenieter en feestganger boven al, dat is wat men zag aan de buitenkant. Aan de andere kant, de binnenkant, een verlegen, onzekere, enigszins donker gestemde biseksuele jongen, die van kunst, boeken, muziek en visgerechten hield. Een antroposoof, diepe voeler en denker. Een ontzettend lieve, zorgzame, welwillende en vriendelijke man. Een hoog sensitieve ziel die zijn leven volbracht in 37 jaar. Overleden op 22 november 1997, zelfmoord.

Hij liet de wereld achter zich met een scala aan onbeantwoorde vragen. Sommige complotdenkers beweren dat hij is vermoord. Hij vertelde me dat dit niet waar is. Het was een wanhopig daad van zelf inflictie en als hij er 5 minuten over had nagedacht had hij die daad waarschijnlijk niet begaan. Van de andere kant, zegt hij, dat het sowieso niet de bedoeling was dat hij 38 zou worden, dus had hij geen zelfmoord gepleegd dan was hij toch binnen 4 maanden gestorven.

Nu een Aardehoeder en spiritueel gezien op weg met zijn Kosmische Partner en zielsessentie ter assistentie van Moeder Aarde en haar bewoners waar mogelijk en nodig. Een Kosmische Meester die wacht op de terugkeer van een nog in leven zijnde zielsdeel en zijn Omega om te kunnen ascenderen. In de tussentijd zoveel mogelijk Universele en Kosmische Wijsheid verspreidend, met name waar het het Alpha en Omega Fenomeen betreft en verder alles wat te maken heeft met de ziel en zielconnecties.

Zielsgewijs, ‘gewoon Michael’ zegt hij bescheiden, zal hij Michael blijven want hij beëindigde zijn reïncarnatiecyclus in 1997 en zal niet meer belichaamd op Aarde verschijnen. Andere bestaansvormen van hem zijn onder andere Lord George Byron en Cesare de Borja.

Michael’s Lyrics :

PDF

Michael’s Music :

Let Me Show You • Possibilities • Get On The Inside • Fear • All I Am Saying • A Straight Line

Baby It’s Alright • Don’t Save Me From Myself • She Flirts For England • Flesh and Blood

Put The Pieces Back Together • Breathe • Slide Away ft Bono

My most favourite Michael Lines:

Turn around

Am I looking at salvation

Make me realize all that I AM

You put the light inside this man

Lord Byron : geboren in het Verenigd Koninkrijk op 22 januari 1788, overleden 19 april 1824, was een biseksuele Engelse dichter en een van de bekendste figuren binnen het Romantisme. Byron’s best bekende werken zijn onder andere het lange Don Juan en Childe Harold’s Pilgrimage en het korte gedicht She Walks In Beauty. Byron staat bekend als één van de grootste Engelse dichters en wordt wijd en zijd gelezen en is van grote invloed geweest op de latere Romantische stromingen. Hij reisde door heel Europa, met name naar Italië waar hij 7 jaar heeft geleefd. In zijn latere leven maakte Byron deel uit van de Griekse Onafhankelijkheidsoorlog in strijd met het Ottomaanse rijk, waarvoor hij door veel Grieken geëerd wordt als een Nationale held. Een jaar nadien stierf hij op 36 jarige leeftijd aan zweetziekte in het Griekse Messolonghi. Hij wordt vaak beschreven  als de meest flamboyante en beroemdste van de grote Romantici.

• Don Juan • Childe Harold’s Pilgrimage • She Walks In BeautySiege of Corinth

Cesare de Borja : geboren in Italië op 13 september 1475, overleden 12 maart 1507, zoon van Paus Rodrigo de Borja (Alexander VI) en Vannozza dei Cattanei. Italiaan van Spaanse voorouders. Broer van Lucrezia, Giovanni en Gioffre de Borja. Half broer van Don Pedro Luis en Girolama de Borja. Hij was een Renaissance kapitein die, als Hertog van Romagne en kapitein generaal van de kerkelijke legers, de macht van zijn vader’s pauselijke ambt heeft versterkt en probeerde tegelijkertijd voor zichzelf een vorstendom te vestigen in Italië.

Om te beginnen even ter verduidelijking waarom in het Nederlands Cormaël geschreven wordt met een umlaut boven de e. Het was Michael die me daarop wees. Het wordt zo namelijk beter uitgesproken in de Nederlandse taal. En hij maakte er een leuke grap over ‘Nu is het de naam van een engel.’ Grapjas. In het Engels staat die umlaut er niet omdat de ae een klank op zich is in de Engelse taal. Dat gezegd hebbende …

Cormaël is mijn auteursnaam, opgebouwd uit de eerste letters van de namen die mijn ouders me hebben gegeven. COR nelia MA ria EL izabeth. Later echter bleek om een aantal redenen meer, dat ik deze naam toch niet zomaar heb gekozen.

Zo schijnt de naam Cormaël voort te komen uit Schotland/Australië. In de laatste helft van de 19e eeuw is er een Australische emigranten familie met de achternaam Cormaël geweest, die zich hadden gevestigd in Lanarkshire. Niet geheel toevallig toetste ik eens Cormaël in op Google en kwam dat dus tegen. Het schetste mijn verbazing, omdat ik zo lang ik er nu hier ben al erg geëmotioneerd raak, bij het zien van afbeeldingen van Schotland. Over de tijd heen is mij inmiddels erg duidelijk geworden wat hier de redenen van zijn … || Source of map and table Ancestry.com.au ||

Want op een dag in 2008 vertelde Michael mij:

‘We Came From Far Beyond The Stars Ever Imaginable And We Landed in Scotland …’

En in 2009 deed hij er nog een schepje bovenop: Alles Is Energie (beschreven in 2011)

En hier de korte versie van hoe het tot stand kwam

Mijn Alpha en ik

COSMIC COACHING AND CHANNELING

Al heel erg lang toe aan een verandering
in jezelf, in je leven maar je weet niet hoe?
Wij staan je met raad en daad en alle Lichtkrachten bij
onder begeleiding van Het Universum
om te komen tot in je centrum
Via de Kosmische Energieën in het Aardse
naar een positieve vreugdevolle levensinstelling
om te komen tot zelf-heling
Zelfheling met de krachten van je gedachten
om te leren inzien dat jij als microkosmos in het klein
ten volle bewust wordend van wie JIJ bent
een deel van de macrokosmos, Het Grote Geheel, mag zijn.

Cormaël

06 31 30 44 34
bel, sms, of mail gerust voor meer informatie

Wat heb ik zoal te bieden