• 01 AO circle

Welkom op Cormaël’s Cosmic Channel. Wie is Cormaël? In feite is Cormaël een koppel met dezelfde zielsnaam, om het simpel te houden laten we zeggen dat er een Cormaël Hij is en een Cormaël Zij. Cormaël dat zijn WIJ als zielswezen, als EEN. Kosmische Partners of Tweelingstralen als je wenst, de meeste mensen kennen enkel de Tweelingvlam/Tweelingziel terminologie. Enkel is Hij erg vasthoudend in het zeggen van het volgende: ‘IK BEN hij die de essentie is van zij.’ Wij zijn essentieel dezelfde, onze kosmische blauwdruk is dezelfde, het begin van ons bestaan vond op exact hetzelfde tijdstip plaats. Waar Zij gaat, gaat Hij. Waar Hij gaat, gaat Zij. Wij ZIJN gewoon een Alpha en Omega Koppel, één van de velen.

Zij IS Nederlandse, geboren in 1966. Hij WAS een Australiër, geboren in 1960. Zij is een Aardwezen. Hij is een Hemelwezen en binnenkort een Geascendeerde Lichtmeester en zij zijn Meestervrouwe. Hij heeft zichzelf aan haar laten zien in een aantal visioenen, waarvan de laatste in het jaar dat hij op de brink stond zijn transitie te maken naar de Hemelse Dimensies, 1997. Tien jaar later hebben ze elkaar uiteindelijk ontmoet, 2007. Na verschillende stappen in hun versmeltingsproces heeft hij haar gevraagd of zij zijn spreekbuis zou willen zijn. Zo gebeurde het dat hij met haar en door haar begon te spreken. Elke transmissie eindigt hij met de woorden ‘Zoals gesproken via zij die de essentie is van mij. Michael – De Meesterdichter.’

Verder is deze website ons verhaal en meer. Mocht je vragen hebben omtrent het Tweelingvlam/Tweelingziel Fenomeen, dan zullen wij ons uiterste best doen al je vragen te beantwoorden conform persoonlijke ervaringen. Levenservaring, niet via van horen zeggen of boekenwijsheid.

May all your days be filled with Light, Love and Laughter.

Cormael – Cornelia & Michael