Lia Kluijtmans is een integere vakvrouw m.b.t. coaching en counseling. Zij luistert tussen de regels door wat er gaande is, stelt vragen waarvan tijdens het beantwoorden je jezelf het gevoel krijgt: oh, zo zit dat daardwerkelijk. Zij luistert zonder altijd direct met een oplossing aan te draven. Haar visie en inzichten die ze geeft zijn helder als water. Met name het kunnen belichten van zaken vanuit een totaal andere kijk is enorm verfrissend in haar manier van aanpak.

Hans Pardoel – Praktijk De Bloemenzee – www.praktijkdebloemenzee.nl


Ik ken Lia al menige jaren, eigenlijk niet toevallig van aan het begin van men ware transformatie periode. Ze gaf me meteen een vertrouwd gevoel van je mag er zijn. Haar onvoorwaardelijke liefde en luisterend oor, hebben me vaak op de juiste moment geholpen. Haar power en rechtdoorzee … daar kon ik dan weer veel van leren. Maar ook haar enorme kennis, rijke ervaringen en multidimentionele kijk, is iets waarmee ze nog heel veel mensen mee zal kunnen van dienst zijn. Bij deze wens ik jou vanuit diepste van men hart … heel veel succes met je praktijk,

Knufffffffffffffff je zuzzeke … always


Als ik Lia haar stukken lees dan ervaar ik deze als puur, helder en mooi. Je kunt voelen dat het uit haar ziel komt wat zij met ons allen deelt. Ontroerend mooi vind ik het, en ook heel erg leerzaam. Een onbaatzuchtige vorm van delen met ons medemensen. Lia ervaar ik als authentiek en vrij. Een vrouw die geeft maar ook zeker streeft naar balans en goede harmonie. Ga zo door lieve Lia, ik neem mijn petje voor je af, Chapeau!

Liefs van Leila – www.inzichtenharmonie.nl


Hoi Lia, ik vond je erg rustig overkomen op de avond van de lezing. Relaxt en erg open was je. Wat je zelf had meegemaakt ooit met een tweelingziel verwoordde je op een duidelijke manier. Ik begreep het erg goed en de vragen die er kwamen beantwoordde je erg goed. Wat je zelf ervaren hebt heb je zeer goed uitgelegd aan mensen die er niet zoveel vanaf weten. Het voelde goed die avond en was ontzettend benieuwd naar je verhaal. Net als iedereen op die avond. Ik vond het erg leerzaam wat je vertelde. Ga zo door en succes met het doorgeven van deze mooie levensfase in ieder van ons. Want we hebben allemaal een zielsmaatje om ons heen altijd. Tweelingzielen zijn zeldzaam die te ontmoeten.

Veel liefde, Eva knuf xxx


Ik ken Lia als een heel goede coach, die op heldere, natuurlijke en duidelijke wijze je begeleidt naar je kern en naar de kern. Ze maakt daarbij gebruik van haar paranormale gaven, en past die toe op een to the point wijze. Haar nuchtere en realistische kijk op zaken, zal je helpen om je vragen beantwoord te krijgen én om levensinzichten te kunnen ontvangen, waardoor jezelf je eigen kern op een plezierige wijze ontdekt en ervaart. Dit heeft als voordeel dat de groei en de inzichten blijvend van aard zijn, waardoor je ook in staat bent, om op latere tijdstippen zelfreflectie toe te kunnen passen en te kunnen groeien in bewustzijn. Ik beveel haar van harte aan.

Warme groet, Isis Ishariyam Migdal (Inez Verhagen),
Collega-coach, Healer en Fulltrance Medium.


Lia is een vrouw waarbij je voelt dat ze ervoor kiest om bewust met haar hart in het leven te staan. In het leven en dus ook in de dingen die ze doet. Ik heb altijd veel respect voor mensen die met de dingen bezig zijn waarbij ze erin vertrouwen dat het zichzelf en anderen beter maakt. Beter, zachter en dus gelukkiger. Lia is een vrouw die werkt vanuit het niet ego maar vanuit gevoelsmatigheid, velen kunnen hieraan een voorbeeld nemen. Ze zal je ook steeds antwoorden geven waarmee je iets kunt in het dagelijks leven, geen hocus pocus of al te moeilijke woordcombinaties of veelbelovende zinnen zonder inhoud. Lia werkt vanuit haar hart en haar gevoel naar het individu en weet je te raken met juist datgene dat je nodig hebt. Voor mensen die oprecht opzoek zijn naar een betere band met zichzelf en de wereld om zich heen is Lia zeker een vrouw die je daarbij enkele stappen verder kan helpen op je pad, je bent zelf vrij om te bepalen hoever dat is dan jouw verantwoordelijkheid. Het is een verademing om met iemand als Lia in contact te komen omdat je voelt dat ze het beste met je voorheeft en tijd voor je maakt.

Mélissah


Ik heb Lia recent ontmoet, en het was een hele mooie ervaring om samen te zijn en elkaar te herkennen. Ik was al eerder bezig met haar werk, wat ze zo mooi heeft uitgewerkt, wat betreft de info over God, de spirituele hierarchie, en de meesters. Ze is een mooi krachtig mens en lekker in het hier en nu. Ik kan haar zeker aanbevelen voor spirituele begeleiding en ondersteuning. Ze kan je helpen om weer datgene te doen, waar je voor gekomen bent, je hart volgen.

Met veel zegeningen, William Melgers – www.divinevitality.nl Peace is with you


Mocht je jezelf niet prettig voelen, angstig of onzeker, je baan niet meer kloppen, met je gevoel, je relatie loopt niet meer zoals jij zou willen, dan kan Lia Kluijtmans je hierbij een prachtige ondersteuning geven, zij stemt zich af en maakt zielscontact met ondersteuning van de Cosmic & Flower energies, via haar Hoger Zelf kan zij jou boodschappen doorgeven, waar jij tot inzicht mag komen, dus door herkenning en erkenning van een verstoring komt er weer ruimte, zodat je degene mag zijn die je graag wilt zijn.

Netty van Rijckevorsel – Pracktijk De Levensbloem – www.levensbloem.eu


mooie website, mooie teksten je bent goed bezig ♥

Gerdien van Horssen – www.gaia-centrum.nl


Prachtige website, inspirerend, uitnodigend in volledige liefde en dienstbaarheid zo voelbaar… en in deze tijd betaalbaar in de energie uitwisseling, dank je wel Lia…

Namaste, Maggie Tahalele – www.christallin.nl