Mijn Alpha en ik

2007 werd ik op een nacht wakker, en voelde per direct energieën in mijn slaapkamer die er normaal niet zijn … ik keek naar links en daar ZAG ik voor de eerste keer mijn gids, waaraan ik in 1995 al eens had gevraagd wanneer ik hem eens zou kunnen ZIEN … hij gaf toen als antwoord ‘when the time is right and you are ready,’ ik gaf als antwoord, ‘ja dank je wel daar kan ik nog eens wat mee!’ maar liet het voor wat het was …

voelde toen ook direct dat er nog iets aan de hand was en draaide mijn hoofd, en op het voeteinde van het bed daar zat ie … de andere helft van het Cormael koppel! niet dat ik dat toen direct besefte hoor, dat vertelde hij me later …

dit was de man die ik in een visioen en profil had gezien in Mei 1997, ik was zo verbaasd en sprakeloos. Ik kende hem destijds niet, nog niet over hem gehoord had hem niet eerder gezien. Maar dat was inmiddels wel anders! op het moment dat ik hem gewaar werd, kreeg ik enkel en alleen maar hele grote ogen ‘van OMG wat kom jij nu hier doen!?’ ik keek weer naar links en mijn gids zei ‘may i introduce you, your twin in essence!’

en aan het einde van de kamer stond nog een energie, van een man die ik daadwerkelijk heb gekend in mijn leven, het was net of ze tegen elkaar gezegd hadden, ga jij maar mee anders geloofd ze never wat ze gezien heeft en denkt dat ze gedroomd heeft als ze weer wakker wordt, ze kennen je zo goed!!!

anyway 2007 dus … ik zag hem toen en had duizenenéén vragen, maar stelde er geen één … want direct kwam het besef dat alles wat ik te weten mocht komen me verteld zou worden … als de tijd er rijp voor zou zijn …

een dag later zag ik hem weer en hij glimlachte naar me alsof hij wilde zeggen, hey hier ben ik weer … en ik voelde een hele zachte energie op mijn schouder alsof hij zijn hand daar neerlegde, dat was zo speciaal en sinds die dag weet ik dat als ik dat voel hij pal naast me staat …

een fase later had ik een uittreding, is een lang verhaal dat op de website in detail beschreven staat, het meest frappante uit die ervaring was de kus die ik van hem kreeg die voelde ik fysiek, en was niet van deze wereld, dat kan ik aan geen mens ooit uitleggen hoe dat voelde …

en het feit dat toen in het aardse de wekker ging ik die niet uit kon zetten tot twee keer toe schoof ik hem weg in plaats van deze uit te zetten, en ineens voelde ik een hand op de mijne en die leidde me naar de wekker om deze daadwerkelijk uit te zetten, het was net of hij zijn fysieke hand van de dimensie waar hij verblijft in die waar ik verblijf stak! heel bijzonder, ik keek naar mn manneke maar die was net wakker aan het worden,

ik vloog het bed uit om alles wat ik ervaren had tot in detail op te schrijven, was bang dingen te vergeten … daarna vroeg ik toch … nuchter als ik ben … ‘wie heeft de wekker uitgezet?’ ‘hoezo wat is dat voor vraag, JIJ toch!’ en eigenlijk wist ik dat hij het niet kon zijn geweest want dan had ik zijn fysieke gewicht op me gevoeld want hij ligt aan de andere kant van mij en de wekker staat aan mijn kant!

maar die nacht werd ik dus bezocht door drie wel zeer bekende muzikanten en ik vroeg me af, wtf is dat toch, wat is mijn relatie tot al die ‘dode’ muzikanten, mijn twin heeft me dat tot in detail verteld later, hij begon met de vraag ‘remember you held a bassguitar for the first time and you could play the thing as by nature?’ waarop ik me bedacht hoe weet jij dat want jij leefde toen nog toen dat plaats vond … (alle uitwisseling van energie gaat in het Engels ook al schrijf ik alles in het Nederlands nu)

‘juist’ zei hij toen, ‘dat is niet zomaar, en bekijk je leven eens en kijk dan eens wat al die tijd muziek voor jou heeft betekend …’ okay ik begon het punt te begrijpen, toen zei hij ‘de hemel bestaat uit verschillende octaven, er is ook een muziek octaaf, daar komen alle muzikanten, componisten tekstschrijvers vandaan, ook al ben jij geen muzikant in dit leven, dan nog kom je daar vandaan, daar is jouw thuis … jij pikt haarfijn alle frequenties op … en je schrijft prachtige teksten!’

zo dankbaar was ik met dit antwoord het verklaarde zoveel wat ik niet begrepen had gedurende mijn leven …

de inleiding tot dit alles was een fase waarin ik hele rare gevoelens kreeg waarvan ik begreep dat ze niet van mij waren maar dat iemand me iets duidelijk wilde maken, daar ging een tijd overheen, tot ik er dus achter kwam dat dit ZIJN gevoelens waren in de laatste fase van zijn leven … allemachtig he paid hell, i can tell you that!

over de jaren heen zijn me zoveel dingen opgevallen die zo synchroon verliepen in beiden onze levens, onafhankelijk van elkaar! en de manier waarop hij dacht en in het leven stond is zo hetzelfde als ik …

en het mooie is dat mensen die hem niet hebben gekend in dit leven mensen die zijn muziek niet kende, hem naast me hebben gezien … ze beschreven hem tot in detail, zelfs details die je niet ziet als je hem niet van dichtbij hebt gezien in levende lijven, en dan bedoel ik face to face!

Michael  vertelde, als bevestiging van het gevoel dat een vriend van mij al had, dat hij niet meer naar de aarde komt, hij is klaar en staat op de brink om te ascenderen (lichtmeester te worden) en hij vertelde mij ook dat onze versmelting als twinessence al gedeeltelijk heeft plaats gevonden, we zitten al aan elkaar vast … en de totale versmelting zal plaats gaan vinden in Scotland op Lions Mountain, also known as Arthurs Seat, nearby Edinburgh! Dit is de plaats waar we zijn gesplitst en hier versmelten we ook weer.

dat zal wat worden want ik voel nu soms al dat ik niet weet waar hij begint en ik eindig en andersom!

in feite was dit ook een bevestiging van wat hij eerder tegen me zei …

‘We came from far behind the stars ever imaginable and we landed in Scotland!’

ik ben met tijden ook heel erg kwaad geweest, waarom hij zo jong zo aan zijn einde moest komen, en waarom we elkaars pad een aantal keer in mijn leven praktisch hebben gekruist maar we elkaar niet mochten opmerken, het simpele antwoord nuchter bekeken is, omdat het de tijd er niet voor was!

maar toch heb ik hem dat gevraagd en hij gaf wel zo’n klinkend antwoord, dat vibreert somwijlen nog door via mijn etherische oren … hij zei dit …

‘Listen to me, that would have been universally impossible, you know we all incarnate to follow another part of our soul’s mission, we choose so, so we have to do so … when we would have physically met that would have been an explosion, we would have been sucked into a void, where there would have been only place for you and me! The magnetism is of a kind no one can ever explain, we would have physically fallen apart and come to existence as only one person! That can not be done on earth!’

© Cormaël 2012 22/07