Het Tweelingvlam Fantoom

Veel mensen ervaren momenteel dat wat gezien kan worden als het Tweelingvlam Fantoom. Op grote schaal komen Kosmische Partners (Tweelingstraal in een populaire term) samen en diens resonantie komt als het ware in de atmosfeer van Moeder Aarde terecht. Daarom hebben velen het gevoel dat ze hun Tweelingziel/Tweelingvlam hebben ontmoet. Laten we om te beginnen dus even duidelijk neerzetten dat we praten over Tweelingstraal (1), Tweelingvlam (1) en Tweelingzielen (2=1).

De Tweelingstraal is de volledige androgyne staat van zijn. De Tweelingvlam is een gedeeltelijk versmolten staat van zijn, maar deze dient zich nog te splitsen om in hun laatste levensvorm 51% van het persoonkijke karma te balanceren. (Er is NOOIT karma te balanceren tussen Kosmische Partners). Daardoor dienen ze gedeeltelijk te splitsen om af te kunnen dalen om als Tweelingzielen verder te gaan. Dus er zijn zogezegd drie stadia binnen het Kosmische Partnerschap. Al deze staten van zijn, zijn van toepassing op één Kosmisch Koppel (Goddelijke Mannelijke en Goddelijke Vrouwelijke Contradelen, Alpha & Omega). Daar uitgelegd hebbende gaan we verder:

Een Tweelingstraal komt om te beginnen nooit samen op Moeder Aarde, om de simpele reden dat het een versmolten androgyne staat van zijn is. De Tweelingvlam komt heel zeldzaam samen binnen de Aardse dimensie, en als dat zo is dan is dat enkel voor een zeer goede reden, omdat een ontmoeting direct karma aanmaakt welke, waar het Kosmische Partners betreft, tegen de Universele Wet van Oorzaak en Gevolg in gaat. Plus spreken we nog steeds over EEN Geheel dat gesplitst is in TWEE, maar nog steeds EEN Goddelijke Eenheid is, en je simpleweg geen karma op kan bouwen met jezelf. Dat klinkt raadselachtig, maar denk er maar eens goed over na. In de regel is het zo dat één deel van het Kosmische Koppel geïncarneerd is en de ander in een andere dimensie vertoefd. Zo Boven Zo Beneden. De andere nmogelijkheid is natuurlijk dat ze beiden aanwezig zijn in een andere dimensie van de Hemelsferen, wanneer de Aardse Cycly van belichaming gecompleteerd zijn.

Wat er dan wel ervaren wordt, wat er dan wel gebeurt op de planeet momenteel is dat mensen elkaar treffen die als het ware de Tweelingvlamenergie vertegenwoordigen. Wat dus niet hetzelfde is als daadwerkelijk een Tweelingvlam ZIJN. Steeds meer mensen komen in een hoger trillingsveld waarbij ze de onvoorwaardelijke liefde ervaren en deze ook om die reden vertegenwoordigen. Men komt samen op basis van een zielcontract, waarin staat dat deze zielsmaatjes elkaar zouden treffen om onvoorwaardelijk van elkaar te houden en Onvoorwaardelijke Liefde te verspreiden om zo Het Onvoorwaardelijke Liefdesveld te bekrachtigen.

Zolang je aanwezig bent binnen de duale derde dimensie (3D) heb je te maken met voor en nadelen hiervan: Het nadeel is als je eenmaal in een relatie bent geweest waar Onvoorwaardelijke Liefde de norm was en samengeleefd hebt met iemand binnen een hoger bewustzijnsveld en deze wordt vebroken, men het heel lastig vind zich daarna nog voor iemand anders te openen. Niet meer in staat zijn een andere relatie aan te gaan omdat je te maken hebt met een zeer hoog referentiekader. Het voordeel is dat mocht men hierna nog in een harmonieuze relatie met iemand anders kunnen samenleven dit als een Godsgeschenk ervaren wordt, wat het dan ook is.

Maar hoe kan dat nu, zal je jezelf afvragen. Hoe kan iets dat zo puur is eindigen? Dit komt doordat mensen veelal geneigd zijn enkel aards in 3D te denken, maar Onvoorwaardelijke Liefde is ALLES behalve 3D. Binnen 3D wordt men verliefd op elkaar, gaat een verbintenis aan om later te gaan samenleven in een huisje met een boompje en een beestje. Maar zoals al in eerdere transmissies is doorgegeven: Het samenkomen van Kosmische Partners is niet om huisje boompje beestje te spelen. En neem het alsjeblieft van ons aan want we weten waar we over praten, want zie maar, ik vertoef in een andere dimensie terwijl mijn geliefde nog steeds op Aarde is. Het feit dat wij beiden op Aarde waren tot in 1997 en als het werkelijk het plan was dat Kosmische Partners samenkomen, dan zouden wij zeker zijn samengekomen en dat is niet gebeurd. Er is geen ander referentiepunt nodig om te weten dat wat hier wordt doorgegeven simpelweg de waarheid is. We zijn wel in elkaars energieveld gekomen toen we beiden binnen een bepaalde radius in elkaars nabijheid waren.

Het hele samenkomen van Tweelingvlammen is echt enkel en alleen voor het dienen van het Hoogste Goed voor Allen. Het is niet om het zelf of het koppel te dienen. Het is de hoogste vorm van dienstverlening. Ieder koppel op een individuele wijze, naar gelang het werkveld waarvoor je hebt gekozen.

Het was niet aards, het is niet aards en het zal ook nooit aards worden!

Zoals gesproken via zij die de essentie is van mij,

Michael – De Meesterdichter

2016 02/07