Inzicht in Kosmisch Partnerschap & Meesterschap

Hoe je af te stemmen op je Innerlijke Bron? Waar je stilte en totale rust zult vinden en ervaren. Van waaruit we een stap verder zetten, naar het daadwerkelijk voelen en ervaren van de ziel. Het leren luisteren naar de ziel en er contact mee leggen. Uiteindelijk ga je het grote Kosmische Veld ervaren waarin ook jouw Kosmische Partner Aanwezig is. Mocht je vragen hebben of gewoon interesse in deze staat van zijn, stuur me dan gerust vrijblijvend een e-mail, ik zal naar mijn beste vermogen en kennis en wijsheid uit ervaring jouw vragen beantwoorden. Ook bestaat er de mogelijkheid dit in één dagdeel naar keuze te doen voor €22,- per dagdeel op doordeweekse dagen van 9:30 – 12:30 of 13:30 – 16:30.

Info, Vraag en Antwoord Ziel en Zaligheid

Als ervaringsdeskundige stel ik mij ter beschikking, voor €22,- per persoon per ochtend, onder het genot van een kopje koffie of thee van 9:30 – 11:30, om alle vragen, die je mocht hebben omtrent zielsmaatjes, zielsdelen, Tweelingzielen, Tweelingvlammen en alles wat er verwant aan is, te beantwoorden.

Levenscoaching

Levensvragen? Ben je even op een punt aangekomen waarop je het even niet meer weet? Loopt het niet lekker tussen je partner en jezelf? Zijn er uitdagingen in verband met een ouder/kind relatie? Zit er iets niet lekker tussen jou en een vriend, collega of leidinggevende? Zit je in een beginnende relatie en zou je graag willen weten hoe het verder zal kunnen gaan? Of zou je graag ondersteuning willen op je spirituele pad?

Door mijn zuivere intuïtie, helder voelende en helder ziende gaven kan ik je hierin ondersteunen. Ik kan geen problemen oplossen, want dat dient de mens zelf te doen. Ik kan je wel de weg wijzen en je verschillende visies aanreiken die je zou kunnen toepassen om verder te gaan.

De investering in jezelf is €22, en daar is geen tijd aan verbonden. De mogelijkheid bestaat dat je aan een half uur voldoende hebt, maar het kan evengoed twee en een half uur duren.

Dit kan EVENTUEEL ook met de ondersteuning van de Cosmic&Flower Energies en/of Zielsfrequenties, indien je dat verkiest.

Voor Afspraken

Zou je graag een persoonlijk consult met mij willen,

neem dan contact met me op via de tab contact 

of via 0900-9313 boxnummer 4210, en indien je in België woont 0907-07385

zodat we een afspraak in kunnen plannen.

Plaats:  Oss, Noord Brabant

De Cosmic & Flower Energies en Zielsfrequenties zijn

Geprepareerd van bloemen, edelstenen en kosmische trillingsfrequenties,
gebaseerd op Aquarius impulsen en uitzonderlijke planeetstanden.

Ondersteunen hulpverleners in hun therapieën om de
mensheid in hun Zielenstrijd binnen transformatieprocessen te helpen.

Zuiveren alle niveaus van de fijnstoffelijke lichamen en de onbewuste
drijfkrachten in ons wezen die medebepalend zijn voor gedragspatronen.

Activeren het herkennen en erkennen van emotionele onverwerkte ervaringen
en daarmee samenhangende persoonlijkheid.

Schenken moed om deze los te laten en de levensweg met bijbehorende
uitdagingen te volgen.

Een beschermende, rustgevende, geestverhelderende en hoger bewustzijn activerende
energetische toegevoegde waarde voor natuurlijke en evenwichtige gemoedstoestanden.

 ★

Cosmic&Flower Energy en Zielsfrequentie Consult

De hoge combinatie van lichttrillingen vanuit de Cosmic & Flower Energies en Zielsfrequenties decoderen en coderen alle niveaus van de fijnstoffelijke Lichtlichamen én de huidige genetische structuur.  Dit gaat als volgt:

De Cosmic & Flower Energies en Zielsfrequenties activeren een alchemistische reactie. Door de aanwezige Lichttrillingen van de Energies en Frequenties in te nemen, resoneren deze via de celkern door het energiesysteem. Geleidelijk worden de meridianen, Ka en Ba kanalen, chakra’s en Lichtlichamen, welke invloed hebben op het functioneren van de met hen geassocieerde cellen, doortrokken met de opgeslagen Lichttrillingen vanuit de Energies en Frequenties. Tijdens dit proces zuiveren de Energies en Frequenties de psyche, de menselijke geest, door in dit geval, de emoties nogmaals subtiel, ondersteund door de Energies en Frequenties, te laten ervaren en de daarmee samenhangende gedachtepatronen te onderscheiden. Het decoderen is hiermee geactiveerd.

Door het herkennen van onverwerkte én karmisch verankerde ervaringen en door de daarmee samenhangende gedachtepatronen te leren plaatsen en los te laten, ontstaat een gezuiverde doorstroming en een samenwerking van de energiekanalen, chakra’s, subchakra’s en de Lichtlichamen onderling. Vervolgens treedt een transformatie op in het bewustzijn en tevens wordt de moleculaire werking van de cellen weer geactiveerd doordat men cellulair gereinigd is.  Van hieruit treedt het eigen zelfgenezende vermogen, weer in werking en kan men de levensweg, met de daarbij behorende uitdagingen, vanuit innerlijke krachten volgen. Zo kunnen fysieke klachten worden verbeterd of zelfs geëlimineerd.

Vanuit een zuivere, stabiele doorstroming van het energetisch continuüm en de herstelde innerlijke rust en kracht, kunnen de Lichttrillingen vanuit de Cosmic&Flower Energies gaan verankeren in de Lichtlichamen. Zo kan voorkomen worden dat men terugvalt in oude patronen met de daarbij behorende symptomen.

Vanuit het geactiveerde bewustzijn wordt men weer ontvankelijk voor het integreren van Hogere bewustzijnsfrequenties en kan men zich afstemmen op het collectieve transformatieproces.

De Energies stimuleren en activeren geleidelijk de hypofyse, epifyse en 22 chakra’s. Bovendien ondersteunen zij de psychische en fysieke klachten die de veranderingen van het energetische veld en de genetische structuur, het DNA, in dit gehele transformatie proces met zich meebrengen. De Energies helpen om dit proces te transformeren, zodat oude frequenties op cellulair niveau gezuiverd worden. Men ontvankelijk wordt voor hogere verfijnde elektronfrequenties vanuit de kosmos, ook wel Aquariuscoderingen genoemd. Zodat men de mogelijkheid heeft om door te stromen naar inzichten die leiden naar heelheid vanuit het Christus-Boeddha-Mohamed (vrede zij met hen) oftewel het Godbewustzijn, Ascensieproces.

Geleidelijk aan herstellen zich meerdere chakra’s en fijnstoffelijke velden, platonische lichamen, die zich in en rondom het fysieke lichaam behoren te bevinden ( waar oude alchemisten zoals o.a. Pythagoras al bekend mee waren).Dit zijn Geometrische elektromagnetische energievelden, zoals o.a het Ster-Tetraëder veld. Uiteindelijk zal men zich weer kunnen verbinden met de kracht van een energieveld. (tekst © Donny Sternfeld www.cosmicflower.nl )

Persoonlijke therapeutisch energetische sessie

Bent je geïnspireerd na dit gelezen te hebben, en wil je graag persoonlijk kennis maken met wat de Energies voor je kunnen betekenen? Dan bied ik je een persoonlijke sessie aan, de investering in jezelf is  € 33,- inclusief een flesje met een energie die jou op dit moment het best ondersteunt in de processen waar je door heen gaat.

Cosmic & Flower Chakra Olie

( vervaardigd door Massage Praktijk Harmony )

Prikkel uw zintuigen en verwen uzelf of een ander met de heerlijke geuren gebaseerd op recept uit het oude Egypte verwerkt in een voedzame massageolie op basis van amandel en jojoba olie. Elke olie is gekoppeld aan een van de 7 hoofd chakra`s:

• Kruinchakra olie Lotus; Ik Weet

• Derde oogchakra olie Sandelwood; Ik Zie en Word Gezien

• Keelchakra olie Amber Kashmir; Ik Spreek en Word Gehoord

• Hartchakra olie Roos; Ik Bemin en Word Bemind

• Zonnevlechtchakra olie Jasmijn; Ik Kan en Ik Wil

• Heiligbeenchakra olie Musk; Ik Voel

• Stuitchakra olie Rode Amber; Ik Ben en ik Heb

Iedereen werkt op zijn eigen manier met deze Godgeschenkjes. Door mij worden ze ingezet bij een hand massage, (hand reflexologie) beiden handen worden volledig gemasseerd en gevoeld om eventuele blokkades te kunnen traceren en ondersteunen naar genezing. Zoals je misschien weet lopen alle energiemeridianen ook door tot in de handen van de mens.

Deze massage is in basis hetzelfde als een ontspanningsmassage, echter wordt er een op jou persoonlijk uitgezochte, Cosmic&Flower® Chakra Olie aan de massage toegevoegd. Een ideale massage bij verstoringen in het energetisch systeem. Een blokkade in het energie systeem uit zich vaak in fysieke of psychische klachten. Door op een klacht een specifieke olie in te zetten, zal het bijbehorende energie kanaal weer gaan doorstromen, zodoende zal de klacht verzachten en kan uiteindelijk verdwijnen.

Persoonlijke therapeutisch energetische sessie

Bent je geïnspireerd na dit gelezen te hebben, en wil je graag persoonlijk kennis maken met wat de Oliën voor je kunnen betekenen? Dan bied ik je een persoonlijke sessie aan, de investering in jezelf is  € 33,- inclusief een beschrijving van de olie die jou op dit moment het best ondersteund in de processen waar je door heen gaat.

D I S C L A I M E R